17 octubre 2015

LA NOVA TEMPORADA DELS AMICS DE L’ÒPERA DE SARRIÀ

 

AOS_logo_nou

Els Amics de l’Òpera de Sarrià han presentat el conjunt de les seves activitats per aquest curs amb importants novetats. En primer lloc, la segona Temporada d’Òpera de Cambra de Barcelona, que inclou cinc títols:

 • Concert inaugural de la temporada
  Dissabte 31 d’octubre de 2015, a les 20h
 • El màgic elixir
  Òpera per a tots els públics de nova creació basada en L’elisir d’amore, de Donizetti. Lletra i música d’Alberto Garcia Demestres. Direcció escènica de Joan Font, director de Comediants. Funcions familiars els dies:
  Dissabte 28 de novembre de 2015, a les 12,30h
  Diumenge 29 de novembre de 2015, a les 12,30h
  Dissabte 12 de desembre de 2015, a les 12,30h
  Diumenge 13 de desembre de 2015, a les 12,30h
 • La cambiale di matrimonio, de Rossini
  Dissabte 30 de gener de 2016, a les 20h
  Diumenge 31 de gener de 2016, a les 18h
 • Il conte di Marsico, de Balducci
  Dissabte 9 d’abril de 2016, a les 20h
  Diumenge 10 d’abril de 2016, a les 18h
 • Il Barbiere di Siviglia, de Paisiello
  Dissabte 28 de maig de 2016, a les 20h
  Diumenge 29 de maig de 2016, a les 18h

En segon lloc, el cicle de concerts Òpera Express de fragments d’òperes del gran repertori que permeti recordar i gaudir dels moments més coneguts i significatius d’unes obres que, per la seva magnitud, no poden formar part d’una temporada d’òpera de cambra. Properament se’n detallarà la programació. El 50% dels beneficis d’aquests concerts revertiran en la millora de l’equipament tècnic del Teatre de Sarrià.

En tercer lloc, el cicle de concerts de música instrumental Clàssica Express a càrrec d’una orquestra dirigida per Assunto Nese. Properament se’n detallarà la programació. De la mateixa manera que l’Òpera Express, el 50% dels beneficis d’aquests concerts revertiran en la millora de l’equipament tècnic del Teatre de Sarrià.

Finalment es continuarà amb el cicle de conferències sobre òperes, amb especial referència a les que es presentin al Gran Teatre del Liceu, de Barcelona, i al Teatre de La Faràndula, de Sabadell. Les conferències es realitzen al Centre Cívic Casa Orlandai, carrer Jaume Piquet, 23, de Sarrià (Barcelona).